1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Galenika u Madridu ...

PDF Štampa El. pošta

CPhI Worldwide 2012 - Madrid: Štand Galenike a.d.

Od 09. do 11. oktobra 2012. godine Galenika a.d je, kao izlagač, po prvi put učestvovala na sajmu farmacije u Madridu. Zajedno sa pridruženim događajima ICSE, P-MEC Europe i InnoPack, CPhI Worldwide 2012 je nenadmašan poslovni događaj za povezivanje globalne farmaceutske zajednice, koji je posetilo oko 30.000 posetilaca, a učestvovalo je preko 2.000 izlagača, iz preko 130 zemalja.

CPhI Worldwide 2012 - Madrid: Razgovor sa zainteresovanim posetiocima ...Na svom štandu u Paviljonu novih izlagača Galenika a.d. je predstavila svoju novu Fabriku čvrstih farmaceutskih preparata, kao i ukupne tehničke i operativne kapacitete koje može da ponudi kao ugovorni proizvođač. Pored ličnih kontakta ostvarenih u domenu ugovorne proizvodnje i kontrole koji predstavljaju važnu vrednost u našem zajedničkom poslovanju, posetioci našeg štanda su pokazali znatno interesovanje i za naše proizvode koje bi mogli da ponude svojim tržištima.

Nastup na CPhI je bila izuzetna prilika da se Galenika a.d. predstavi svoju spremnost za nove poslovne izazove i da se kao takva ponovo nađe u središtu globalne farmaceutske industrije.Povratak