Dobrodošli u Galeniku

Stvaranje dodatne vrednosti za korisnike, stručnu javnost, zaposlene i akcionare postavljanjem najviših standarda industrije i primjenom višedecenijskog iskustva u pružanju inovativnih rješenja u farmaceutskom poslovanju je naša misija.

Naša misija je da svojim kvalitetom ostanemo najbolji i opravdamo svoj prestiž.

Farmaceutska kompanija Galenika je osnovana 1945. godine. Nakon privatizacije u novembru 2017.  postala je dio NC Group (www.gruponc.net.br), jedne od najvećih farmaceutskih kompanija iz Latinske Amerike. Galenika je proizvođač generičkih lijekova, dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i proizvoda za svakodnevnu upotrebu. Strategija novog vlasnika jeste razvoj Galenike kao moderne i fleksibilne kompanije, fokusirane na istraživanja i razvoj, koja konstantno radi na unapređenju svojih proizvoda za unapređenje zdravlja i kvaliteta života, na zadovoljstvo korisnika.

  • 77 godina smo u službi zdravlja sa preparatima i lijekovima koji najčešće život znače.
  • Više od polovine jednog vijeka poslujemo sa uspjehom, a na zadovoljstvo naših potrošača.
  • Međunarodna kompanija i regionalni lider u obezbjeđivanju farmaceutskih proizvoda dizajniranih za poboljšanje kvaliteta života.

77 godina smo u službi zdravlja

Galenika je u novembru 2017. godine postala dio NC Group, jedne od najvećih i najprestižnijih farmaceutskih kompanija na tržištu Latinske Amerike, poznate i priznate u celom svetu. Kao dio NC Group, Galenika će nastaviti da prati trendove razvoja novih tehnologija.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Primenom najnovijih znanja iz farmaceutske tehnologije, razvijamo i proizvodimo kvalitetne lekove koji su bazirani na poznatim farmaceutskim supstancama.

KVALITET

Efektivan sistem menadžmenta kvalitetom u skladu je sa najboljom praksom i u Galenici se realizuje kroz implementaciju smernica GMP i ISO standarda.

BRIGA O ZAPOSLENIMA

Galenika posebnu pažnju pridaje stvaranju i razvoju kulture zdravog radnog okruženja, uključujući u ovaj proces sve zaposlene i razvijajući odgovornost svakog zaposlenog.