1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Dentalni program

PDF Štampa El. pošta

        
     
        
Nastavljajući tradiciju započetu 1947. godine, Galenika a.d. je danas jedina farmaceutska kuća u Srbiji i regionu, koja u svom asortimanu ima i proizvode namenjene za upotrebu u profesionalnoj stomatološkoj praksi.
     
        
U godini kada se obeležava 67 godina uspešnog rada i poslovanja, Galenika a.d. je svoj sistem upravljanja kvalitetom u oblasti razvoja, proizvodnje i prodaje farmaceutskih proizvoda svih oblika uskladila sa zahtevima standarda ISO 9001:2008, te se na taj način obavezala da utvrđuje i ispunjava zahteve svojih kupaca radi povećavanja njihovog zadovoljstva.
     
        
Zahvaljujući sopstvenim tehnologijama i saradnji sa stranim partnerima, vodećim svetskim kompanijama u oblasti stomatologije, Galenika a.d. je postala sticaocem potvrde/iskaza da je proces razvoja, proizvodnje i prodaje medicinskih sredstava usklađen sa standardima i tehničkim propisima EN ISO 13485:2003/AC:2007. To potvrđuje i dokazuje CE znak kojim, nakon provere u skladu sa Direktivom Saveta 93/465/EEC, proizvođač potvrđuje usaglašenost i bezbednost medicinskog sredstva! Time se stekla mogućnost da isti budu prometovani u svim delovima Evropske Unije, jer su sigurni i bezbedni za upotrebu.
     
        
Dentalni asortiman obuhvata 53 proizvoda u 65 oblika. Program čine kompletna paleta preparata sa fluoridima za terapiju i prevenciju karijesa, materijali za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju, materijali za izradu fiksnih i mobilnih zubnih nadoknada u zubnoj tehnici i stomatološkoj praksi, medikamenti za lečenje bolesti usta i zuba, zatim anestetici, stomatološki lekovi kao i predmeti opšte upotrebe.
     
        
Imajući u vidu da smo dugo zajedno, naša obaveza je da Vas pratimo i napredujemo u korak sa Vama. Zato smo nove proizvode pažljivo razvijali, vodeći računa da Vi od nas očekujete samo najbolje!
        

 

Pogledajte sadržaje na sledećim likovima :


Katalog proizvoda     Proizvod meseca       Novi proizvodi       Vodič za roditelje       Kontakti

 


 
Nazad