U SUSRET LETU – NAJBOLJE ZA VAŠU KOŽU

Posvećena ljudima i verna zdravlju – kompanija Galenika uvela inovacije u portfoliju dermokozmetičkih proizvoda

Kao deo strateškog proširenja portfolia, Galenika je predstavila novine na temu očuvanja zdravlja i kvaliteta kože. Koža je naš najveći organ koji je u velikoj meri pod uticajem spoljnih faktora, posebno u sunčanim danima. Baš kao što su neki ljudi sjajni timski igrači u životu, postoje i proizvodi za negu kože koji mogu da ispune više uloga i učine sve što je potrebno za negu, hidrataciju i lepotu.

Pored nove Pantenol+ linije iz sopstvene palete za dnevnu negu kože, Galenika je ove godine proširila portfolio proizvodima vodećeg španskog proizvođača dermatoloških brendova Cantabria Labs, premium dermokozmetikom – HELIOCARE i BIRETIX.

PANTENOL+ za svakodnevnu negu kože i anti-age

Ova linija predstavlja značajne novine u Galenikinom portfoliju sa fokusom na dnevnu negu lica i anti-age.

Pantenol+ B3HA krem gel za lice doprinosi trostrukoj hidrataciji – sve do najdubljih slojeva kože, zahvaljujući 3 ključna sastojka u adekvatnoj koncentraciji, Pantenol 5%, 3D Hijaluron i Niacinamid 3%. Koristi se za dnevnu negu, doprinosi smanjenju hiperpigmentacije, ublažava fine linije i bore i čini kožu glatkom i svežom.

Pantenol+ maska za lice je namenjena svim tipovima kože, doprinosi regeneraciji i hidrataciji kombinacijom sastojaka pantenola, aktivnog uglja, vitamina E i kaolina. Pored nege, služi za piling, doprinosi uklanjanju nečistoća, sužavanju pora i apsorbuje višak sebuma, ostavljajući kožu glatkom, nežnom i hidriranom.

HELIOCARE – jedinstvena zaštita od sunca

Mnogi već sanjaju o plaži, moru i suncu, i maštaju o preplanulom tenu. Stručnjaci upozoravaju da sunčevi zraci oštećuju kožu, ubrzavaju starenje, stvaranje bora, pega i fleka na koži, a i povećavaju rizik od nastanka raka kože.

HELIOCARE je broj 1 španska linija za negu, dizajnirana da pruži kompletnu fotozaštitu od sunca. Zasnovan je na jedinstvenoj Fernblock tehnnologiji koja u osnovi ima patentirani ekstrakt iz paprati poreklom iz Centralne Amerike – biljke koja je razvila zaštitne mehanizme protiv sunčevih zraka, i koja se koristi u svim Heliocare proizvodima. Fernblock tehnologija obezbeđuje zaštitu na više nivoa: zaštita punog spektra UVB-UVA-VL-IRA, antioksidans, imunološka odbrana, DNK zaštita, kontrola pigmentacije, anti-aging.  

HELIOCARE sprej za telo sa SPF 50+ sa aktivnim sastojcima – Fernblock®, zeleni čajem, vitaminima C i E, i glikozilaze – blokira i sprečava negativne efekte UVB/UVA zračenja.

Najmlađima je namenjen HELIOCARE 360 PEDIATRICS TRANSPARENT sprej sa SPF 50+ (za decu stariju od 3 godine),  sprej bez deklarisanih alergena, otporan na vodu i pesak, koji nanošenjem na kožu obezbeđuje veoma visoku fotozaštitu.

BIRETIX – tretman za kožu sklonu aknama i nepravilnostima

U pitanjuje linija proizvoda koja nudi najefikasniji tretman za kožu sklonu aknama, i najbolje je dopunsko dermokozmetičko rešenje za farmakološke tretmane.

BIRETIX Cleanser, pruža nežno, dubinsko čišćenje sa antibakterijskom i seboregulatornom aktivnosti.

BIRETIX Isorepair krema doprinosi hidrataciji i regeneraciji kože u toku i nakon tretmana akni. Ona umiruje i omekšava kožu i doprinosi obnavljanju barijerne funkcije kože.

Kao kompanija posvećana ljudima i verna zdravlju, Galenika posebno ističe proaktivnu brigu o sebi i prevenciju. Uz konsultacije sa lekarom ili farmaceutom, važno je izabrati kvalitetne proizvode koje možemo bezbedno da konzumiramo i doprinesemo regeneraciji naše kože, a time i da uživamo u susretu sa letom.

Leave a reply