Immunomax

Состав на производот: малтодекстрин, хидроксипропил метил целулоза(капсула), β-1,3/1,6-глукан, цинк оксид, магнезиум стеарат…

Immunomax Kids

Состав на производот: инулин, малтодекстрин, колострум од кравјо млеко, β-(1,3/1,6)-глукан, холекалциферол….

Oligovit Q10

Oligovit® Q10

Состав на производот: Oligovit® Q10 е диететски производ кој содржи коензим Q10 во комбинација со витамини…

DIGESTAL®

Состав на производот: Ензими на панкреас, екстракт од говедска жолчка Пакување: 20 гастрорезистентни таблети…

CHYMORAL® S

Состав на производот: трипсин, химотрипсин Пакување: 30 гастрорезистентни таблети Главна намена: за оток…

CHYMORAL®

CHYMORAL®

Состав на производот: трипсин, химотрипсин Пакување: 30 гастрорезистентни таблети Главна намена: за оток…