Анбол® КАРДИО

Генеричко име (INN): ацетилсалицилна киселина Доза и пакување: гастроотпорна таблета; 100 mg; блистер,…

Defrinol® Forte

Генеричко име (INN): псеудоефедрин, ибупрофен Доза и пакување: филм таблета 10 x (60 mg+400 mg) Индикации…

Defrinol® sirup

Генеричко име (INN): псеудоефедрин, ибупрофен Доза и пакување: сируп (30 mg+100 mg)/5 ml, 100 ml Индикации…

Defrinol®

Генеричко име (INN): псеудоефедрин, ибупрофен Доза и пакување: филм таблета 20 x (30 mg+200 mg) Индикации…

Dimigal®

Генеричко име (INN): дименхидринат Доза и пакување: таблета 10 x 50 mg Индикации или цел: гадење,…

Paracetamol sirup

Генеричко име (INN): парацетамол  Дозирање и пакување: 120 mg/5 mL, сируп Индикации или име: Парацетамол…

Paracetamol

Генеричко име (INN): парацетамол Доза и пакување: таблета 20 x 500 mg Индикации или намена: краткотрајно…

Hepalpan® gel 1000

Генеричко име (INN): хепарин-натриум
Индикации или цел: како дополнителна терапија кај површински тромбофлебитис (локализирано воспаление на површинските вени); за олеснување на тешкотиите кај површински модринки и хематоми (крвен подлив).
Доза и пакување: гел 1000 i.j/g, 40g