Galenika dobitnik nagrade ,,Disrupt Inovacije’’ za projekat ’’Zdravo dvadesete’’

Beograd, 2. april 2021. – Ponosni smo da je naša kompanije dobitnik nagrade ,,Disrupt Inovacije’’ za svoju platformu namenjenu prevenciji bolesti i očuvanja zdravlja mladih ’’Zdravo dvadesete’’, www.dvadesete.rs. U konkurenciji od preko 60 komunikacionih projekata mnogih korporacija u Srbiji, naš projekat je osvojio nagradu u u jednoj od glavnih kategorija – Zdravstvo i farmaceutska industrija.

Nagrada predstavlja veliki uspeh, imajući u vidu konkurenciju, stroga pravila žirija i činjenicu da je u pitanju jedina nagrada u Srbiji koja nagrađuje inovacije u komunikaciji. Dodatno, projekat ,,Zdravo dvadesete’’ je selektovan u finale u kategoriji ,,Disrupt uticaj’’, dok je Galenikina kampanja ’’Koje je boje tvoj Pantenol?’’ ušla u finale u kategoriji ’’Komunikacije u zdravstvenoj i farmaceutskoj industriji’’.

Disrupt nagradni konkurs je organizovan sa ciljem da promoviše kompanije, agencije, udruženja i pojedince, koji su se posebno istakli u oblasti inovacija i komunikacije tokom izazovne 2020. godine, i uspeli da svojim aktivnostima ostvare uspeh i povuku društvo napred.

Leave a reply