ALEKSANDRA PERIŠIĆ I GALENIKA ZAJEDNO KA NOVIM USPESIMA

Kompanija Galenika, farmaceutski gigant, potpisala je Ugovor o sponzorstvu sa Aleksandrom Perišić, mladom reprezentativkom Srbije u teakvondou. Kao odgovorna kompanija koja prepoznaje značaj ulaganja u sport i mlade talente, Galenika će pružati kontinuiranu podršku kako bi Aleksandra u potpunosti bila posvećena treninzima i takmičenjima.

Ponosni smo da na naš 79-ti rođendan započinjemo sa podrškom Aleksandri u cilju ostvarenja boljih uslova za dalje sportske uspehe, što je primarni cilj.
Dodatno, kroz svoj projekat ,,Zdravo dvadesete“, Galenika ulaže značajna sredstva i znanje u edukaciju mladih o zdravom životnom stilu i navikama.
U tom smislu, smatramo da Aleksandrina priča kao mlade šampionke može biti podsticajan uzor dvadesetogodišnjacima u koracima ka sticanju zdravih navika i zdravijoj budućnosti.

izjavio je Rikardo Markes, generalni direktor Galenike.

U poslednje tri godine od kada se takmiči u seniorskoj konkurenciji, mlada teakvondo šampionka Aleksandra Perišić je osvojila više medalja na najvažnijim teakvondo takmičenjima u Evropi i svetu, od kojih su najznačajnija prvakinja Evrope u 2023. i vice-prvakinja sveta u 2022. godini. Pored toga, Aleksandra je proglašena za najbolju sportistkinju Beograda za 2023. godinu.

Veliko mi je zadovoljstvo što je kompanija, kakva je Galenika odlučila da podrži baš mene i pomogne mi da se fokusiram  na moje dalje sportske napore.
Verujem da ću uz ovu pomoć postizati još bolje rezultate.

rekla je Aleksandra Perišić prilikom potpisivanja ugovora.

Leave a reply