Kompaniji Galenika uručena zahvalnica od strane Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“

Sarajevo, 20. 09. 2021. – Galenika se pridružila mnogobrojnim donatorima Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ kada je tokom humanitarnog događaja Orea Art Market donirala novčana sredstva za  Roditeljsku kuću koja djeluje u sklopu ovog Udruženja. 

Ispred Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ kompaniji Galenika uručena je zahvalnica za donirana sredstva od strane njihove predstavnice Jasne Vatreš, koja se tom prilikom zahvalila Galenci za pruženu podršku roditeljima i djeci koja borave u ustanovi Roditeljska kuća i vode bitku svog života, te istakla da je izuzetno olakšanje znati kako se krug prijatelja i podrške stalno širi. 

Zahvalnicu je primio Country Manager kompanije Galenika za BiH Naid Gubaljević i tom prilikom izjavio: „Uvijek nam je drago biti dio ovakvih priča jer neizmjerno poštujemo rad Udruženja „Srce za djecu“ koje svojom plemenitom misijom nadahnjuje sve ljude BiH. Niko ne bi trebao ostati nijem na potrebe i probleme ove ranjive kategorije koja se tako hrabro bori za bolju budućnost, a mi u Galenici, kompaniji koja njeguje društveno odgovorne ciljeve, dali smo naš simbolični doprinos, jer vjerno služiti zdravlju naš je moto i vodilja.“

Leave a reply