1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Međunarodni sajam medicine i stomatologije Medident 2012

PDF Печать E-mail

Predstavnici Galenike a.d. na međunarodnom sajmu MEDIDENT 2012

Sajmovi medicinsko-stomatološke opreme i materijala su za farmaceutsko-dentalnu industriju oduvek predstavljali veliki izazov ali i priliku da se na jednom mestu pokaže kompletna ponuda i moć kako proizvođača, tako i raznih distributera veoma sofisticiranih proizvoda.

Na ovogodišnjem 37. međunarodnom sajmu medicine i stomatologije, održanom na Beogradskom sajmu od 11. do 13. oktobra, uzele su učešće sve najznačajnije firme i kompanije iz medicinske, farmaceutske, dentalne i ostalih pratećih oblasti. Među njima je i Galenika a.d., vrlo aktivno i zapaženo, svojim učećem doprinela kvalitetu i značaju ove regionalno afirmisane sajamske manifestacije, ali i doprinela snaženju svog imidža među stručnom i opštom javnošću.

Kompanija Galenika a.d., kao jedna od najvećih farmaceutskih kuća na Balkanu, koja posluje po najvišim svetski priznatim Standardima i koja se odlikuje vrlo prepoznatljivim brendom, jedina je firma od svih izlagača na 37. međunarodnom sajmu medicinske i stomatološke opreme, koja proizvodi lekove, medicinska sredstva za upotrebu u stomatologiji, dijetetske suplemente i dodatke ishrani.

Najuspešnije izlagače na Sajmu medicine i stomatologije proglasio je stručni žiri, u čijem radu su učestvovali predsednik dr Milan Petrović - Klinički centar Srbije, dr Milomir Jelčić - Stomatološka komora Srbije i dr Maja Peličić. Plaketa "MEDIDENT" ove godine dodeljena je u šest oblasti. SPECIJALNO PRIZNANJE dobilo je pet izlagača, a među njima i "GALENIKA" a.d. Beograd, i to za najnoviji sistem kompozitnih materijala linije FESTY: ceram, flow, seal i unibond.

Zahvaljujući jasnoj viziji trajnog osvajanja liderske pozicije stomatološkog snabdevanja domaćeg i ino-tržišta, uvereni smo da će veliki broj stomatologa i zdravstvenih ustanova prepoznati da je novi proizvod Festy® sistem kompozitnih materijala, jedan od najsavremenijih sistema kompozitnih materijala u stomatologiji danas.

Jedan od načina sticanja i zadržavanja liderske pozicije jeste i nagrada, koju smo dobili na protekloj sajamskoj manifestaciji MEDIDENT 2012.Povratak