1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Radnici Galenike u akciji "Očistimo Srbiju"

PDF Štampa El. pošta

Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja organizovalo je Veliko spremanje Srbije na teritoriji cele Republike u okviru akcije Očistimo Srbiju, uoči Dana zaštite životne sredine 5. juna. Više od 270.000 volontera čistilo je više od 3.000 lokacija u 169 opština tokom Velikog spremanja Srbije.

Lokacije za čišćenje odredili su sami građani prijavljivanjem na portalu www.ocistimosrbiju.rs. Radnici Galenike, zaposleni u odeljenju tekućih poslova, prijavili su se da učestvuju u ovoj akciji i daju svoj doprinos da se naselje u kome se nalazi naša kompanija očisti i uredi, zbog ljudi koji žive u naselju, ali i svih zaposlenih u kompaniji Galenika koji svakodnevno borave na ovoj lokaciji.

Visoko razvijena svest o očuvanju životne sredine, jedna je od glavnih karakteristika kompanije Galenika i svih zaposlenih u njoj, što i pokazujemo ispunjenjem visokih ekoloških standarda u kompaniji, kao i redovnim učestvovanjem u mnogobrojnim ekološkim akcijama koje se organizuju na nivou čitave zemlje.


Povratak