1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Zlatna medalja

PDF Štampa El. pošta

ZLATNU MEDALJU sa likom Nikole Tesle u kategoriji novih tehnologija osvojila je grupa autora iz Instituta za istraživanje i razvoj Galenike ad. na 29. Međunarodnoj izložbi pronalazaka, novih tehnologija i industrijskog dizajna "Pronalazaštvo - Beograd 2009" za rad Formulacija preparata sa suvim biljnim ekstraktima-Floralend® List masline i €“List vinove loze, autori Branka Ivić, Dragana Dekanski, Zdenka Vuković, Dragica Tonšić, Dijamanda Dželetović, Jelena Veljković.

Novi dijetetski proizvodi Galenike ad. List masline kapsule 30 x 190mg i List vinove loze kapsule 30 x 150 mg, predstavljeni i nagrađeni zlatnom medaljom na izložbi, uvedeni su u redovnu proizvodnju početkom 2009. godine i nalaze se na tržištu.

Izložba se održala u Beogradu od 18. do 22. maja 2009. godine, u Galeriji Centralnog doma Vojske Srbije u organizaciji Saveza pronalazača Beograda, sa tradicijom u kontinuitetu od 1980. godine. Organizator Izložbe, Savez pronalazača Beograda član je Međunarodne organizacije pronalazača International Federation Of Inventors Associations (IFIA). Izložbi su prisustvovali izlagači iz zemalja članica IFIA, Ruske federacije i drugih.


Povratak