1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Najbolji menadžer u Srbiji za 2007. godinu

PDF Štampa El. pošta

U sredu, 14. maja 2008 godine, u Srpskom Narodnom pozorištu, u Novom Sadu kompanija "Media Invent" u saradnji sa Privrednom Komorom Srbije, Privrednom Komorom Vojvodine i Fakultetom tehničkih nauka Novi Sad dodelila je nagradu: "NAJBOLJI MENADŽER U SRBIJI ZA 2007. GODINU"

NAGRADA
"NAJBOLJI MENADŽER U SRBIJI"
PRIPALA GENERALNOM DIREKTORU GALENIKE AD ALEKSANDRU PRAVDIĆU

U sredu, 14. maja 2008 godine, u Srpskom Narodnom pozorištu, u Novom Sadu kompanija "Media Invent" u saradnji sa Privrednom Komorom Srbije, Privrednom Komorom Vojvodine i Fakultetom tehničkih nauka Novi Sad dodelila je nagradu:

"NAJBOLJI MENADŽER U SRBIJI ZA 2007. GODINU"

i priznanje statuetu "Kapetan Miša Anastasijević" gospodinu Aleksandru Pravdiću, Generalnom direktoru Galenike a.d. za dostignuća i uspehe koje je postigao u ovoj kompaniji.

Nagrade i priznanja su dodeljenja u sklopu projekta "Put ka vrhu", tradicionalni osmi put.

Nagrada "NAJBOLJI MENADŽER U SRBIJI ZA 2007. GODINU" je priznanje za sve ostvarene rezultate tokom proteklog perioda od rešavanja višegodišnjeg problema vlasničke strukture i isplate duga koji je Galenika a.d. imala, pa do danas kada Galenika a.d. po rezultatima poslovanja spada u najuspešnije kompanije.

Nakon uručenja nagrade "NAJBOLJI MENADŽER U SRBIJI ZA 2007. GODINU", gospodin Pravdić istakao je da velika čast, zadovoljstvo i odgovornost primiti nagradu sa ovakvim imenom i zahvalio se svim zaposlenima u Galenici ad kojih ima 2700, orgainatoru i žiriju manifestacije "Put ka uspehu u 2007. godini", kao i svojoj porodici na podršci svih ovih godina.

Povratak