1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Poslovna ocekivanja u 2008

PDF Štampa El. pošta

"Poslovna očekivanja u 2008." kao specijalno izdanje dnevnog lista "Danas" izašlo je sredinom marta meseca 2008. godine. Publikaciju čini serija razgovora sa uglednim poslovnim ljudima, generalnim direktorima raznih domaćih i internacionalnih kompanija, predsednicima brojnih institucija, a tema je bila: očekivanja u 2008.godini, jer po rečima urednika: "Oni znaju šta da se radi."


Jedan od najzapaženijih intervjua, bio je onaj sa generalnim direktorom Galenike a.d. Aleksandrom Pravdićem, koji je govorio o izgradnji najsavremenije fabrike čvrstih farmaceutskih proizvoda u Evropi, koju će Galenika a.d. otvoriti naredne godine, kao i o poslovnoj politici u ovoj kompaniji. Korporativni timski rad 2800 zaposlenih, koji ova farmaceutska kuća neguje, prati i usavršava, dao je odlične rezultate, a trend poslovanja i dalje beleži uzlazni nivo.

"Možemo reći da je Galenika a.d. država u malom i to je rezultiralo izuzetnim kvalitetom proizvoda, dobrim programima, razvojem i novim preparatima. Postojeću organizaciju uvek prilagođavamo zahtevima i kretanjima na tržištu i nauci. Naši kadrovi imaju stalnu edukaciju u određenim specijalizacijama," istakao je gospodin Aleksandar Pravdić.

Povratak