1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Galenika na Sajmu brendova IV

PDF Štampa El. pošta

Na četvrtom Sajmu brendova koji je ove godine održan od 7. do 10. februara na Beogradskom sajmu, predstavila se, po drugi put, i Galenika a.d.

Na izložbi "New brands show case" u okviru ove internacionalne manifestacije, Galenika je predstavila svoj novi proizvod Oligogal Cr. Izgledom svog štanda, najavila je novu fabriku iz koje će se uskoro na tržištu iz naše farmaceutske kuće pojaviti neki novi brendovi.

Na centralnoj sceni, prilikom prezentacije Galenike a.d., direktor Sektora marketinga i prodaje dr Bogdan Nešković, najavio je ove godine dokapitalizaciju sa inostranim partnerom, što će omogućiti završetak fabrike do 2010. Direktorka marketinga Galenike a.d., mr ph Tatjana Stanković, podsetila je prisutne, na prvih 10 brendova Galenike a.d..

Kakva je budućnost Srbije zdravih ljudi, nagovestile su igrom male balerine iz baletskog studija "Baletino" iz Zemuna.

Internacionalna manifestacija "Brand Fair", u organizaciji "Mass Media International", okarakterisana je kao jedan od najvećih brending događaja u Jugoistočnoj Evropi. Četvrtu godinu zaredom ova manifestacija okuplja brendove sa zvanične Interbrend liste "100 najboljih brendova sveta", zatim najvrednije brendove iz zemalja u regionu, najznačajnije potvrđene i najperspektivnije domaće brendove, vodeće brending stručnjake kod nas i u svetu i top menadžere velikih kompanija, kao i ličnosti koje su od svog imena izgradile brend. Jedno je sigurno: na ovakvoj i sličnim manifestacijama, Galenika ima svoje mesto, zato što ima kvalitetne stručnjake i zato što se u njoj brendovi rađaju.
Povratak